Okresná hasičská súťaž Veľké Kršteňany 2015

07.06.2015 14:26

Okresné kolo usporiadalo DHZ vo Veľkých Kršteňanoch pri príležitosti 90 rokov založenia zboru a toto významne jubileum si pripomenuli v sobotu, 30.5.2015, kedy sa pod záštitou OÚ a predsedu DHZ uskutočnili previerky pripravenosti družstiev na ihrisku TJ.

Proti tejto príležitosti nás poctili svojou vzácnou návštevou aj predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja p. Ing. Jaroslav Baška, poslankyňa NR SR p. Mária Janíková, riaditeľka ÚPSVaR Partizánske p. Viera Kelnerová a za hasičský záchranný zbor p. Mgr. Rastislav Balog.

Previerok pripravenosti sa zúčastnilo 13 súťažných družstiev z okresu Partizánskeho. Kráľovskú disciplínu ako aj po iné roky ovládlo hasičské družstvo Skačany, ktoré si odnieslo aj putovný pohár Primátora mesta Partizánske. Muži z Kolačna obsadili 5 miesto .V kategórii žien dominovalo družstvo Brodzian a v kategórii dorastu družstvo z Krásna . Dorastenci z Kolačna obsadili 2 miesto .

Celé slávnostné podujatie na počesť hasičského zboru sa nieslo v príjemnom priateľskom duchu, počasie nám prialo a návštevníci si mohli pochutnať na chutnom guláši a inom občerstvení. 

Po skončení okresnej súťaže nasledovala pohárová súťaž , kde DHZ Kolačno v klasickej kategórii získalo 1 miesto .

Videá k článku tu : videa-dhz-kolacno.webnode.cz/videa/sezona2015/


http//cms.dhz-kolacno.meu.zoznam.sk/